Un guvern mondial din umbră- Grupul Bilderberg (IV)

Această prezentare necesită JavaScript.

 

  Council of Forgn Relations[i] este a doua latură a tripletei internaționale (globaliste). Consiliul este o organizație particulară, deci neguvernamentală, în ciuda numelui pompos. Având în vedere acest lucru, traducerea corectă a numelui organizației este CONSILIUL asupra RELAȚIILOR EXTERNE, grupul neavând —de jure—factorul decizional în probleme externe. Considerat de mulţi analiști politici ca principala forţă în favoarea globalismului—noua ordine mondială—consiliul este format din 2670 de membri, din care 952 în New York 730 în Washington, 339 în Boston, restul aparţinând celorlalte 38 de filiale din principalele oraşe americane, filiale numite „comitete asupra afacerilor externe”. Împreună cu alte organizaţii-surori din lume, consiliul exercită un control asupra relaţiilor interstatale asupra relaţiilor interstatale, deci asupra lumii. Asemenea grupului Bilderberg, Consiliul atrage actuali şi potenţiali lideri—de data aceasta numai din SUA—în domeniile finanţe şi politică externă. De altfel, cititorul va remarca aglomerarea de oameni politici americani printre directorii consiliului.

Aşa cum am procedat şi în cazul grupului Bilderberg, vom lăsa  Consiliul asupra relațiilor externe să se prezinte sigur. Această autoprezentare o găsim în broşura consiliului pe anul 1936:  ” La 30 mai 1919, câţiva  membri conducători ai delegaţiilor la conferinţa de pace de la Paris, s-au întâlnit la hotelul „Majestic” din Paris pentru a discuta formarea unui grup internaţional ce va sfătui guvernele respective în problema afacerilor internaţionale.

S-a decis, la această întâlnire, ca organizaţia propusă să se numească „Institutul pentru afaceri internaţionale”. La acestă întâlnire din 5 iunie 1919 s-a decis, că cel mai bine ar fi înfiinţarea  unor organizaţii separate  care să conlucreze. Astfel s-a organizat „Council on foreign Relations”, cu sediul în New York, şi organizaţie soră, „The Royal Institute of Internetional Affaires” cu sediul la Londra, organizaţie cunoscută şi sub numele de „Chatman House Study Group”.  O organizaţie subsidiară, „The Institute of Pacific Relations” a fost creată pentru a se ocupa exclusiv cu afacerile orientului îndepărtat. Alte organizaţii-surori au fost create în Paris şi Hamburg, filiala din Hamburg numindu-se „Institut fur Ausvartige Polititik” filiala din Paris luând numele de „Centre D’Etudes des politiques Etranngeres”.

Aceasta este autoprezentarea consiliului. Nici o altă ştire nu apare  în presă despre consiliu, cum de altfel despre Grupul Bilderber. Totul pare a fi acoperit de secret. Şi totuşi consiliul ca şi grupul Bilderberg, are o adresă, deci un sediu cu oameni angajaţi. De asemenea, printre membrii Consiliului figurează personalităţi politice de ieri şi de azi (că de mâine ce să mai vorbim!)

Consiliul asupra relaţiilor externe, organizaţie particulară, este condusă de un grup de directori. Printre aceștia au fost CZRUS VANCE (1968-1976 şi 1981-1987), fost ministru de externe, ZBIGNIEW KAZIMIERZ BRZEZIŃSKI[ii] (fost consilier pe probleme de securitate naţională, LANE KIRKLAND, (1976-1986), preşedintele AFL-CIO[iii], sindicatul majoritar; GEORGE BUSH (1977-1979), fost preşedinte al SUA; HENRY KISSINGER (1977-1981) fost consilier de securitate naţională; GEORGE SCHULTZ (1980-1988) fost ministru de externe; ALAN GREENSPAN ( 1982-1988), preşedintele Băncii federale; BRENT SCOWCROFT (1983-1989) consilier securitate naţională; DAVID ROCKEFELLER (1949-1985), fost şi actual bancher internaţional.

După cum poate vedea cititorul , cei mai mulţi dintre directorii consiliului fac parte din Grupul Bilderberg. Atunci când a făcut observaţia pertinentă despre îndepărtarea întrepătrunderea conducerilor organizaţiilor tripletei internaţionaliste, autorul nu a greşit.

Care este scopul acestui grup numit „consiliu”? JAMES WARBURG, membru de frunte în acest „consiliu” a fost chemat în 17 februarie 1950, în faţa Comitetului de relaţii externe  al Senatului american pentru a depune mărturie. Dată fiind personalitatea martorului , presa de mare tiraj–aşa cum am văzut aservită internaționaliștilor– nu a publicat nimic din declaraţiile martorului. Ceea ce a spus Warburg a rămas în arhive. Din mărturia lui se desprinde fraza: „Va trebui să avem un guvern mondial, chiar dacă vă place, chiar dacă nu vă place. Prin forţă sau consens”

De asemenea în periodicul Afaceri străine, editat de consiliul asupra relaţiilor externe, ediţia din aprilie 1974 la pag 558 , Richard Gardner scrie că noua ordine mondială „ va trebui construită mai degrabă, de jos în sus decât invers.” şi că „suveranitatea națională va fi erodată stat după stat” prin metoda de jos în sus, ce va izbândi mult mai bine decât atacul din faţă”

Amiralul Chester Ward, fost membru al „consiliului” peste 16 ani, spune că scopul organizaţiei este „abolirea suveranităţii naţionale şi a independenței SUA, precum şi monopolul asupra finanţelor lumii”.

Că americanul spune că este în joc suveranitatea naţională şi independenţa SUA, nu ne mirăm deoarece sediul „consiliului” se află la New York.În ceea ce priveşte celelalte ţări, semnificative sunt declaraţiile celorlalţi membri ai „consiliului” care nu şi-au făcut mea culpa. În privinţa României, am fost vânduţi de atâtea ori, încât nu mă miră. Singura nădejde este un naţionalism sănătos. Şi atenţie la oamenii de la finanţe şi de externe.!!!!!


Aceste adnotări le-am făcut acum la transcrierea articolului.
[i] Consiliul pt. Relatii externe
[ii] Acualmente este consilier de politică externă a președintelui Barack Obama.
[iii] „American Federation of Labor – Congress of Industrial Organizations”
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s